Diensten

Blog
Heb je wel ideeën, maar geen tijd? Of weet je ook niet waarover je het beste kunt schrijven? Eenmalig of meerdere blogs per week? Alles kan!

Vanaf € 75/blog

Losse webtekst
Heb je een nieuwe dienst of een extra product? Of ben je niet langer tevreden over een tekst op jouw website? Ook voor een losse webtekst kun je bij mij terecht.

Vanaf € 100/pagina

Webpakket
Wel een nieuwe website, maar nog geen teksten? Niet langer tevreden met de tone of voice? Wat de reden ook is, ik kan je complete website voorzien van de juiste bewoording.

Vanaf €75/pagina

Redigeren
Heb je wel teksten, maar moeten de puntjes nog op de i? Twijfel je of ze SEO-technisch wel helemaal goed zijn? Dan is redigeren voor jou de beste keuze.

€0,10/woord

Redigeren manuscript
Is jouw boek (bijna) klaar is? Wil je dit laten nakijken op fouten en verbeterpunten, maar ook weten of het geheel lekker leest? Als boekenliefhebber én vertaler van romans doe ik dat met plezier en de benodigde kennis.

€0,05/woord

Proefredactie manuscript
Heb je een manuscript waarvan je jezelf afvraagt of het levensvatbaar is? Of wil je weten welke punten goed zijn en welke beter kunnen? Stuur mij dan de eerste 3.000 woorden voor een proefredactie.

€30,00 

Scroll naar boven